tvthessalia.gr
10500154787 0000000000000000000000000000000000000000000000aaaa
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

M. Eσκίογλου: Θα υλοποιηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας για τα Φάρσαλα

Κοινοποίηση

Με προτεραιότητα σε όλα τα έργα και τις παρεμβάσεις που αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της επαρχίας, αλλά και αποφασιστικότητα ώστε να υλοποιηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις προς τους πολίτες, θα είναι η επόμενη πενταετία στον Δήμο Φαρσάλων, σύμφωνα με τα όσα είπε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου, στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Αναλυτικότερα ο κ. Εσκίογλου ανέφερε: «Θα ήθελα κατ’ αρχάς να συγχαρώ όλους όσους πέτυχαν την εκλογή τους και σήμερα βρίσκονται εδώ μαζί μας, αλλά και συνολικά όλους εκείνους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, γιατί ανήκουν σ’ εκείνους τους ενεργούς πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο τους.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου οι συμπολίτες, μας έδωσαν καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να διοικούμε τον τόπο μας. Είναι ξεχωριστή για εμάς αυτή η τιμή και μας δίνει δύναμη να αγωνιστούμε για μία καλύτερη επαρχία Φαρσάλων. Είναι όμως παράλληλα και μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των Φαρσαλινών. Και σας διαβεβαιώ πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

M. Eσκίογλου: Θα υλοποιηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας για τα Φάρσαλα

Φθάσαμε σήμερα εδώ, διανύοντας μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο μετά και τα νέα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεμβρίου. Ο τόπος μας χτυπήθηκε σ’ αυτή τη θητεία όχι μία, αλλά συνολικά τέσσερις φορές από τις πλημμύρες αφήνοντας πίσω του σοβαρά προβλήματα και προπαντός διαμορφώνοντας ένα νέο τοπίο προβληματισμού για το μέλλον.

Γι’ αυτό και η επόμενη πενταετία θα πρέπει να έχει ως προτεραιότητα όλα τα έργα, τις παρεμβάσεις και τις συνεργασίες, για τη θωράκιση του τόπου μας από αντίστοιχα φαινόμενα. Αυτή η πενταετής θητεία όμως που ανοίγεται μπροστά μας, περιλαμβάνει ακόμη πολλές και μεγάλες προκλήσεις για τον τόπο μας.

Και να είστε βέβαιοι πως οι έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε δε θα αποτελέσουν για εμάς σε καμία περίπτωση άλλοθι. Είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας, για τις οποίες εξάλλου μας εξέλεξε με μεγάλη πλειοψηφία ο Φαρσαλινός λαός. Θα κάνουμε όλα εκείνα τα βήματα μπροστά που χρειάζεται ο τόπος μας, βήματα προς την ανάπτυξη, την ευημερία και την αειφορία.

Για ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα, στις υποδομές, στην ποιότητα ζωής όχι μόνον στην πόλη αλλά και σε όλα τα χωριά μας, στην καθημερινότητα, στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, στην παιδεία, στην υγεία, στην ανάδειξη του ιστορικού και πολιτισμικού μας πλούτου. Θέλω να κλείσω με ένα κάλεσμα για ευρείες συνεργασίες και συναινέσεις τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στις τοπικές κοινότητες, στα χωριά μας. Γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα και ισχυρότερα από εκείνα που μας χωρίζουν. Αφορούν εμάς, το μέλλον του τόπου μας και τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Απευθύνω λοιπόν από αυτό εδώ το βήμα, ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε εκλεγμένο για συνεργασία. Το γραφείο μου ήταν και παραμένει ανοιχτό για όλους. Ας πιαστούμε χέρι – χέρι κι ας προσπαθήσουμε μαζί να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την επαρχία μας».

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ενωτικός ο Γ. Μανώλης στην ορκωμοσία του δήμου Τεμπών

Συνάντηση Δημάρχου Τρικκαίων – πλημμυροπαθών Μ. Καλυβίων

Δ. Τρικκαίων: Τους νέους αντιδήμαρχους ανακοίνωσε ο Ν. Σακκάς