tvthessalia.gr
Volos Arthrou 2
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του»

Κοινοποίηση

Με ποια λόγια μπορεί κανείς να περιγράψει αυτή την σπαρακτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και πως να μπει κανείς στην θέση της τραγικής μητέρας που είδε μπροστά στα μάτια της το μόλις 4 μηνών μωρό της να γίνεται ένας άγγελος;Σε λίγες μέρες στο σπιτικό τους το μωράκι θα γιόρταζε τα πρώτα του Χριστούγεννα. Τα όνειρα των γονιών πολλά, οι παππούδες, η σπιτική ατμόσφαιρα… Όλα όμως χάθηκαν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, με την τραγική μητέρα να τρέχει στην άσφαλτο στο μωρό της, με την ελπίδα πως όλα δεν έχουν χαθεί, αλλά την μοίρα να έχει άλλα σχέδια.

Τα δραματικά δευτερόλεπταΤο κουβάρι των συναισθημάτων της θα ξεδιπλώσει αποκλειστικά στην Ρία Τσοχαντάρη και το Live News.

Η μητέρα του βρέφους μίλησε για την δραματική στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής του μωρού. Για πρώτη φορά με τα δικά της λόγια θα περιγράψει πως βίωσε το αδιανόητο δυστύχημα.

«Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του», είπε η μητέρα του βρέφους.

Η μηχανή και ο παππούς γίνονται ένα, το μωρό εκτοξεύεται μακριά, μία γυναίκα τρέχει. H μητέρα του στον πανικό της θα κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί το μωρό σε ιατρική φροντίδα.

«Έτρεξα, πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στην γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό», είπε.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία του οδηγού ταξίΤα δευτερόλεπτα μοιάζουν αιώνες. Ο χρόνος κυλάει, όμως και η ανάγκη να σωθεί και ο παππούς επιβάλει αποφάσεις.

Μετά την σύγκρουση στο σημείο αυτοκίνητα σταματούν. Το μωράκι έχει φύγει με ταξί,

Στο Live News μίλησε αποκλειστικά και ο ταξιτζής:

Οταν μπαίνει στο αυτοκίνητό σου ένα μωρό, που δεν ξέρεις εάν είναι πεθαμένο ή ετομοθάνατο και η τύχη του σε ένα βαθμό εκείνη την ώρα κρίνεται στα χέρια σου. Αν μπορέσεις να το κάνεις εικόνα αυτό, θα καταλάβεις ένα μικρό μέρος από αυτά που έγιναν», είπε.

Η διαδρομή ως το νοσοκομείοΗ γυναίκα, η μητέρα και κόρη, θα κινητοποιηθεί άμεσα και για τον πάτερα της, θα σπεύσει να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Εγώ πήρα τον παππού, δηλαδή τον πατέρα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο μου», είπε η μητέρα του βρέφους.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα η τραγωδία ξεδιπλώνεται και η άτυχη γυναίκα θα κληθεί να αποχαιρετήσει για πάντα το αγγελούδι της στο νεκροταφείο του Βόλου μέσα σε ένα πέπλο βουβού πόνου, όπως αποτυπώνουν και τα πλάνα που κατέγραψε η Ρία Τσοχαντάρη.

Η μητέρα θα εξομολογηθεί ακόμα για εκείνες τις στιγμές και ενώ η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση.

«Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος και πήγαινε να περάσει τον δρόμο, ανεξαρτήτως αν είναι διάβαση ή όχι, και λιποθυμήσει δηλαδή τον πατάμε από πάνω και τον σκοτώνουμε; Αυτό θέλουν να μας πούνε; Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος;».

Τώρα, όπως θα πει, αναμένει μόνο την απόφαση της δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Θεσσαλία: Καθαρισμός ποταμών και την επισκευή αναχωμάτων

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Μοιρασιά στο Ηράκλειο

Απατεώνας έπεισε γυναίκα να του δώσει 15.000 ευρώ